FI EN SV


WHAT THE SAUCE?

Jävla Sås Bolagin kastikevalikoima on rakennettu niin, että siitä löytyy oma ässä jokaisen kokin hihaan - annoksen kuin annoksen kruunuksi. Kaikki maku, mikä kastikkeistamme löytyy on aitoa. Emme käytä aromeja, makuvahventeita tai uutteita. Ainoa teollinen aines on kaliumsorbaatti (E202), kemiallisesti valmistettu sorbiinihapon suola, joka on säilöntäaine.

CLASSIC BBQ

Kastikkeiden kruunaamaton kuningas. Näkemyksemme klassisesta barbeque-kastikkeesta ilman turhia lisäaineita tai aromeja joita siihen ei oikeasti tarvita.

SWEET BBQ

Classicin söötimpi sisar. Makeutta ja hedelmällisyyttä saadaan persikasta ja tämä kastike toimiikin erityisen hyvin kanan kanssa. Myös perheen pienimmille!

HOT BBQ

Hot BBQ on se kuumempi vaihtoehto. Tulisuutta saadaan viidestä eri chilistä, jotka tuovat mahtavan makupaletin esiin hienovaraisella voimalla.

FISK SÅS

Meri on täynnä kalaa, mutta Fisksåsia on vain yksi. Toimii sellaisenaan kaiken kalan, merenelävien ja jopa kalapuikkojen kanssa. Sille, joka jäi koukkuun!

SKUTSI SAUCE

Oliko sillä sarvet? Istuiko se ehkä maassa torkkuen? Mikäli vastaus on kyllä, niin Jävla Sås Bolag Skutsi Sauce on sen ylin ystävä ja tulee kruunaamaan annoksesi.

JÄVLA KETCHUP

Mitä tomaatti sanoi kun se laitettiin pulloon? ”…Jävla Sås Bolag!” Jävla Sås Bolag Ketchup on meidän näkemyksemme ketsupista. Ei lisäaineita.

SANTA SAUCE

Jävla Sås Bolag Santa Sauce on joulupöydän uutuus jota saat syödä vaikket olisikaan ollut kiltisti. Myynnissä joulusesongin aikaan!

LAHJAPAKKAUS

Kasaa oma unelmakokoonpanosi neljästä eri kastikkeesta. Hommaa 4-pack nyt joko lahjaksi tai täydentämään oman keittiösi makumaailmaa.


COP THE SAUCE

[recent_products per_page="6" orderby="date" columns="3" category="" order="ASC"]

Pin It on Pinterest